نوشته شده توسط : safa
نقشه های معماری فاز دو اتوکد درمانگاه و پلی کلینیک

تاریخ ایجاد 13/01/1398 12:00:00 ق.ظ    تعدادبرگ: 1 فایل اتوکد طبق تصویر نمونه   قیمت: 6000 تومان   حجم فایل: 2669 kb  تعدادمشاهده  2  


نقشه های معماری فاز دو اتوکد درمانگاه و پلی کلینیک 
 
1 فایل اتوکد طبق تصویر نمونه
این فایل زیبا شامل پلانهای معماری نماها و مقاطع و جزییات معماری و نقشه های سازه و.... می باشد
 
- منطقه ورودی بیماران و کارکنان و وسایل : این منطقه در حقیقت خارجی ترین ناحیه از اطاق های عمل بوده و بایستی از ورود افراد غیر به آن جلوگیری و به عبارتی تحت حفاظت باشد . این منطقه الزاماً نیاز به استریل ندارد و صرف رعایت تمیزی بیشتر در آن کافی است. معمولاً این منطقه را در طراحی ها با یم کریدور عریض و یا یک سالن 4×4 الی 5×8 (بستگی به تعداد اطاقهای عمل و تعداد جراحی در ساعت پیک دارد) از دیگر قسمتهای داخلی و خارجی اطاقهای عمل جدا می نمایند. بهترین نوع طراحی این منطقه بگونه ایست که سیکل آمد و شد کارکنان و وسایل و بیماران ، از قبل مشخص و مسیر این ترددها حتی الامکان یک طرفه باشد ؛ در این صورت مسیر داخل به خارج و بالعکس از هم مجزا ولی در کنار هم هستند. اگر چنانچه اسانسورهای اختصاصی برای اطاقهای عمل وجود دارند ، محل باز شدن درب آنها همین منطقه خواهد بود. قسمت پذیرش بیماران ، اطاق تعویض تخت بیماران ، و در بعضی مواقع اطاقهای مربوط به پرسنل اطاق عمل (رختکن ها ، استراحت شیفت) در این قسمت قرار دارند.
2- منطقه داخلی تالار اطاقهای عمل : این منطقه همان منطقه تمیز یا خط زرد است که در بیشتر بیمارستان های کشور یا با کم توجهی آن را برابر منطقه تحت حفاظت می دانند و یا با وسواس بیمورد آن را با خط قرمز یکی می دانند. در صورتی که هر دو مورد غیر علمی و اتفاقاً هر دو مورد به یک اندازه موجب ریسک عفونتهای بیمارستانی خواهند شد. بایستی کاملاً توجه نمود که خط زرد در تالار اطاقهای عمل همان محلی است که بایستی لباس های مخصوص اطاق عمل را پوشید (شال و گان و دمپایی و کلاه) . در این منطقه کل وسایل و کارکنان و بیماران تحت کنترل قرار گرفته و کاملاً بایستی تمیز و غیر آلوده باشند ؛ لیکن این بدان معنی نیست که این منطقه ضدعفونی و استریل باشد. در طراحی ها ، این منطقه را به صورت یک سالن اصلی مستطیل یا دایره شکل در نظر می گیرند که می تواند درب تمامی اطاقهای عمل و اسکراب به داخل آن باز شود. انبارهای وسایل و تجهیزات و نیز انبارهای داروهای مصرفی همگی در این منطقه قرار دارند. اطاق منشی و اطاق گزارش نویسی پزشکان و بعضی مواقع اطاقهای شستشوی وسایل جراحی (واشینگ و پکینگ ست های جراحی) نیز در این منطقه بایستی منظور گردند. آخرین محل تلاقی این منطقه با منطقه سوم را (یعنی به عبارتی دورترین محل از منطقه اول را) بایستی برای محل سالن ریکاوری در نظر بگیریم.
3- منطقه اصلی در تالار اطاقهای عمل : این منطقه را ناحیه سترون شده یا ناحیه ضدعفونی شده یا ناحیه خط قرمز می گویند ؛ همه چیز در این منطقه بایستی ضدعفونی شده یا به عبارتی استریل شده باشد. کلیه اقلام ، تجهیزات پزشکی و غیرپزشکی ، پرسنل ، بیماران ، حتی سطوح دیوارها و کف و سقف ، در این منطقه حتی الامکان استریل شده وجود خواهند داشت. تک تک اطاق های عمل حتی الامکان دارای سیستم سیکولاسیون هوا به صورت مستقل از دیگر فضاهای بیمارستان و مجهز به فیلترهای مختلف به خصوص < هپا> خواهند بود. در طراحی این فضا بیشترین نقش مربوط به امور تأسیساتی خواهد بود. الزامات تأسیساتی در کف (مانند شبکه ارت زیر کفپوش های کاندکتیو ، بعضی از اتلت های گازهای طبی از کف ، شبکه برق مورد نیاز تخت جراحی از کف) و همچنین نیازهای تأسیساتی در بالای سقف کاذب (شبکه گازهای طبی ، شبکه کانال های هدایت هوای سرمایش و گرمایش ، شبکه هدایت گازها و بوهای اطاق عمل به خارج یا اگزوز فن ها ، شبکه برق روشنایی ، شبکه برق مصارف تجهیزاتی ، فضای مورد نیاز نصب پلیتچراغ سیالتیک ، و ...) اجباراً ارتفاع این قسمت از بیمارستان را با دیگر نواحی بیمارستان متمایز می کند ، به همین دلیل در جانمایی داخلی در تالار اطاق های عمل ، از همان ابتدای طراحی بایستی فضای منطقه اصلی و یا استریل را ، در کل کار مشخص و مابقی قسمت های تالار اطاق های عمل و بدون اغراق ، حتی مابقی بیمارستان را ، بعد از تعیین تکلیف این منطقه ، تکمیل و نهایی نمود. منطقه اصلی در تالار اطاق عمل بیمارستان ها می تواند خود یک سالن مستقل که درب تمامی اطاق های عمل به آن باز گردد باشد و یا اصلاً سالن مجزایی در کار نبوده و تک تک اطاق های عمل به سالن منطقه داخلی (بند 2 بالا) وصل باشند ؛ در اینصورت صرفاً هر اطاق عمل یک خط قرمز خواهد داشت. ولی در هر حالتی خواه به صورت منطقه قرمز کلی و یا چند خط قرمز (البته کلی بهتر از چند منطقه ای می باشد) در طراحی سیکل هوا ، نبایستی فشار هوا بگونه ای باشد که امکان ورود هوای غیر استریل به داخل اطاق عمل وجود داشته باشد.


کلمات کلیدی مرتبط:
نقشه های معماری فاز دو اتوکد درمانگاه و پلی کلینیک , ,1 فایل اتوکد طبق تصویر نمونه ,این فایل زیبا شامل پلانهای معماری نماها و مقاطع و جزییات معماری و نقشه های سازه و.... می باشد , ,- منطقه ورودی بیماران و کارکنان و وسایل : این منطقه در حقیقت خارجی ترین ناحیه از اطاق های عمل بوده و بایستی از ورود اف,
مقالات مرتبط در این دسته
پلان معماری اتوکد آزمایشگاه پزشکی ، لابراتوار پزشکی
نقشه های معماری اتوکد بیمارستان اورژانس
دانلود بررسی اتوکد طراحی بیمارستان شماره هشت
دانلود بررسی اتوکد طراحی بیمارستان شماره نه
دانلود بررسی اتوکد طراحی بیمارستان شماره هفت
دانلود بررسی اتوکد طراحی بیمارستان شماره یازده
دانلود بررسی اتوکد طراحی بیمارستان شماره ده
دانلود بررسی پلان بیمارستان
نقشه های اتوکد طراحی بیمارستان فوق تخصصی ریه و آلرژی
پروژه اتوکد طراحی معماری بیمارستان اورژانس ، بیمارستان تروما
پروژه اتوکد طراحی معماری بیمارستان مدرن همراه با رندرهای تریدی مکس
دانلود, نقشه های اتوکد کلینیک,dwg
دانلود, نقشه های اتوکد طراحی کلینیک,dwg
دانلود, نقشه های اتوکد طراحی درمانگاه,dwg
دانلود, نقشه های اتوکد طراحی بیمارستان طرح ۴,dwg
دانلود, نقشه های اتوکد طراحی بیمارستان زنان و زایمان,dwg
دانلود, نقشه های اتوکد بیمارستان ۶۰ تختخوابی,dwg
دانلود, نقشه های اتوکد بیمارستان,dwg
دانلود, نقشه های اتوکد طراحی بیمارستان,dwg
دانلود, نقشه های اتوکد معماری طراحی بیمارستان,dwg




:: بازدید از این مطلب : 142
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 16 فروردين 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: