نوشته شده توسط : safa
دانلود ,بررسی پاورپوینت معماری ایستگاه آتش‌نشانی برگن (Bergen) در نروژ معماری (Stein Halvorsen Arkitekter),pptx

تاریخ ایجاد 11/08/1398 12:00:00 ق.ظ    تعدادبرگ: 18 اسلاید بهمراه تصاویر و نقشه   قیمت: 6500 تومان     تعدادمشاهده  1  


دانلود ,بررسی پاورپوینت معماری ایستگاه آتش‌نشانی برگن (Bergen) در نروژ معماری(Stein Halvorsen Arkitekter),pptx
 
 
بخشی از مطلب
 
سه عامل مهم در طراحی این ایستگاه آتش‌نشانی وجود دارد:
 
ویژگی‌های سایت: خط ساحلی و دید‌های فوق‌العاده به کوه‌های شهر
 
ظاهر نامطلوب و غالب ترافیک
 
ساختمان به عنوان بخشی از سکونتگاه و توسعه شهری آینده در این منطقه
 
 
معماران: Stein Halvorsen Arkitekter
 
مکان پروژه: برگن، نروژ
 
مساحت: 8000 مترمربع
 
سال ساخت پروژه: 2007
 
 
 
فرم منحنی ساختمان با سطوح فشرده پناهگاهی امن را در برابر ترافیک در قسمت جلویی بوجود می‌آورد. فرم منحنی از لبه بیرونی سایت تبعیت می‌کند تا این مکان تا جایی که امکان دارد، بزرگ و وسیع باشد.
 
 
طبقات اول و دوم خط ساحلی،حیاط جلویی و بخش صلب جنوبی در انتها را دربر می‌گیرد، که به تدریج در صفحات سازه‌ای و ستون‌ها حل می‌شوند. باز شوندگی در حال گسترش سازه ساختمان به سمت شمال برای سکونت‌گاه‌های آینده و توسعه شهری آینده در این منطقه، دعوت کننده خواهد بود.
 
کل زیربنای این ساختمان از بتن ساخته شده است و در محل قالب‌بندی و اجرا شده است. عناصر سازه‌ای ثانویه از فولاد و آلومینیوم ساخته شده‌اند. هدف از بکارگیری این مصالح ایجاد دیدی مستحکم و پایدار بوده است. پارکینگ‌ها، کارگاه‌ها، اتاق‌های اضطراری برای پوشیدن لباس کار، اتاق‌های فنی و اتاق‌های ذخیره‌سازی در این دو طبقه زیرین واقع شده‌اند.
 
 
صفحه شیشه‌ای مربوط به طبقات سوم و چهارم برجسته‌ترین عنصر این ساختمان است. این صفحه در قسمت فوقانی طبقه همکف کنسول شده و بر روی آناستوار گردیده. این نمای شیشه‌ای به گونه‌ای طراحی شده است که سقف، نمای غربی و کف طبقات دوم و سوم به شکل یک مجموعه واحد دیده می‌شوند. برای تاکید بر فرم از صفحات مسی طبیعی به عنوان روکش استفاده شده است. سقف این ساختمان با شیشه‌های مجوف بر روی صفحات فولادی ترکیب شده است. روکش مسی به قلاب‌های فلزی در شیشه‌های مجوف متصل شده است.
 
این قسمت از ساختمان (طبقات سوم و چهارم)، شامل کاربری‌های اداری، اتاق‌های خواب و اتاق نشیمن است که برای خدمه احتمالی در نظر گرفته شده‌اند. این قسمت از نما به سوی حیاط جلویی باز می‌شود و به سمت آب و کوه‌ها دید دارد. نمایی که در سمت حیاط جلوی ساختمان قرار دارد به طور کامل از چوب درخت کاج اروپایی و شیشه ساخته شده است. ستون‌های عمودی بلند و باریک نمایانگر ریتم در ساختمان هستند و بر فرم منحنی ساختمان تاکید دارند. ستون‌ها به عنوان مهاربند در برابر نیروی باد عمل می‌کنند و وزن پنجره‌های بزرگ ساختمان را تحمل می‌کنند. سقف و بام طبقه چهارم خم شده و مورب هستند تا به سمت کوه‌ها دید بیشتری وجود داشته باشد. در طبقه دوم و از تمامی اتاق‌ها دسترسی مستقیم به بالکن‌ها وجود دارد. بالکن در قسمت پایین صفحه شیشه‌ای و در تمام طول ساختمان وجود دارد.
 
 
 
عناصر سازه‌ای این صفحه شیشه‌ای شامل اسکلت فلزی و اسلب‌های هسته‌ای توخالی هستند. تیرهای فولادی همراه با ورق‌های فلزی موج‌دار سقف را نگه می‌دارند، در حالی که روکش نما علاوه بر شیشه، به طور عمده از چوب ساخته شده است. هدف این بوده است که ظاهری اصلاح شده و پردازش برای این نما ایجاد شود، که بوسیله چوب، شیشه . سطوح شفاف تعریف شده است.
 
برج واقع در این مجموعه از روی زمین شروع شده است. فرم نامتقارن بنا در قسمت حیاط جلوی آن باعث بوجود آمدن تنش در سازه آن می‌شود، در حالی که برج به عنوان عنصری وحدت بخش در این مجموعه عمل می‌کند و به طور کلی بر اهمیت آن برای جامعه تاکید می‌کند.
 
طراحی این برج بر اساس نیازهای آموزشی برای آتش نشانان صورت گرفته است؛ مانند: غوطه‌ور شدن در دود در راه‌پله. بالکن‌ها برای استراحت کردن در طول عملیات‌های آموزشی و تمرین کردن نجات جان مردم، در نظر گرفته شده‌اند.
 
 
پل‌های موجود در ساختمان از قسمت زیرین نمای شیشه‌ای شروع می‌شوند و تا رسیدن به برج امتداد می‌یابند. پل چند فوت بالاتر از سطح زمین قرار گرفته است تا به لحاظ بصری بر جداسازی شهر و خدمات ایستگاه آتش‌نشانی تاکید کند، بدون اینکه مانعی بوجود آید و ارتباط بصری مطلوبی را شکل دهد. این موضوع نشان‌دهنده تمایزی آشکار در مجموعه‌ای است که به ملاحظات خاصی نیاز دارد؛ مردم می‌توانند به فعالیت‌های داخل ایستگاه آتش‌نشانی نظارت داشته باشند بدون اینکه وارد آن شوند.
 
این پل اتاق‌های نمرین را در بر می‌گیرد و دسترسی مستقیم به برج دارد. همچنین به عنوان سقف پارکینگ قسمت اداری عمل می‌کند. عناصر اصلی سازه این پل دو خرپای فولادی بلند هستند. فضای تمرین از آجر کلینکر ساخته شده‌ است و درون خرپا قرار دارد. این آجر به دلیل توانایی بالا برای تحمل گرما (200 تا 300 درجه سانتی‌گراد) و ویژگی‌های مناسبش به لحاظ عایق بودن، انتخاب شده است. روکش پل با چوب درخت کاج اروپایی صورت گرفته است تا ظاهر یک تیر چوبی مستحکم به آن داده شود.


کلمات کلیدی مرتبط:
معماری ,ایستگاه آتش‌نشانی برگن (Bergen) ,کشور نروژ ,معمارStein Halvorsen Arkitekter ,نمونه موردی ایستگاه آتش‌نشانی ,نمونه مشابه ایستگاه آتش‌نشانی ,نقشه ایستگاه آتش‌نشانی ,طرح ایستگاه آتش‌نشانی ,پلان ایستگاه آتش‌نشانی , ,
مقالات مرتبط در این دسته
دانلود بررسی پاورپوینت تحلیل طراحی پارکینگ و ساختمان اداری الهیه
پاورپوینت بررسی ويژگيهاي سازه پاركينگهای طبقاتی
پاورپوینت بررسی ضوابط ، مقرریات و استانداردهای طراحی ایستگاه آتش نشانی
پاورپوینت بررسی ریز فضاها و برنامه فیزیکی مرکز آموزش و امداد آتش نشانی
پاورپوینت بررسی پیشینه و تاریخچه احداث آتش نشانی
پاورپوینت بررسی مبانی و پیشینه طراحی مرکز آموزش و امداد آتش نشانی
پاورپوینت بررسی آشنایی با آتش و آتش سوزی وآموزش نحوه مقابله با آن
پاورپوینت بررسی معماری ایستگاه پلیس سامرویل
پاورپوینت بررسی معماری ایستگاه پلیس مستیا در گرجستان
پاورپوینت بررسی معماری ایستگاه آتش نشانی شماره 5 در کانادا
پاورپوینت بررسی معماری مرکز مدیریت بحران اثر دفتر معماری نیگایاما
پاورپوینت بررسی معماری ایستگاه آتش‌نشانی برگن نروژ
پاورپوینت بررسی ساختمان ، اسکلت و معماری گلخانه
پاورپوینت بررسی معماری گلخانه
پاورپوینت بررسی ناهار خوری برای کارگران در محله سانفرانسیسکو د موستاز
دانلود,پاورپوينت پارکینگ شهری,ppt
دانلود,پاورپوينت پل طبيعت تهران,ppt
دانلود بررسی تاسیسات و زیر ساخت های شهری با محوریت آرامستان ها فایل پاورپوینت
پاورپوینت بررسی ضوابط و استاندارد طراحی پارکینگهای عمومی شهری
پاورپوینت بررسی ضوابط و استاندارد طراحی پارکینگ - استانداردهای حرکت وسیله نقلیه در پارکینگ




:: بازدید از این مطلب : 75
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 13 آبان 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: